0724 689 986 lucianteo@hotmail.com

Oua prepelite Constanta

Microferma de Prepelite Constanta

Micro ferma de prepelite in Constanta

este situata in judetul Constanta, localitatea Constanta fiind o ferma de tip gospodaresc, care s-a nascut din dorinta de a avea pe masa produse cat mai naturale si proaspete.

Produsele se livreaza pe raza orasului Constanta si a localitatilor Agigea, Cumpana, Basarabi, Valul lui Traian, Ovidiu, Navodari sau pot fi ridicate direct de la noi.

Dispunem de un spatiu pentru incubare si eclozare, un spatiu pentru reproductie si tineret si un spatiu pentru prepelite ouatoare. Toate aceste spatii sunt dotate cu sistem de incalzire centralizat pe timp de iarna precum si cu apa calda menajera. Prepelitele sunt crescute astfel intr-un mediu sanatos cu aer curat, hrana naturala si in conditii de igiena maxima. Dispunem de sisteme electronice pentru reglarea a temperaturii in maternitati, pentru reglarea a duratei de iluminare in spatiile amenajate precum si pentru reglarea a ventilatiei.

Deoarece nutritia este unul din cei mai importanti factori pentru mentinerea prepelitelor la un nivel normal de crestere si de productie de oua, o atentie deosebita o acordam procesul de hranire. Dispunem astfel de un spatiu separat pentru prepararea a hranei, uscat racoros si complet utilat. Acordam o atentie deosebita igienei in locul de preparare a furajelor precum si proportionarii substantelor hranitoare, apeland la o dieta cu un inalt grad de proteine. Furajarea corespunzatoare asigura sanatatea pasarilor noastre si implicit calitatea oualor rezultate. Oferim inainte de toate produse de calitate, proaspete si cu beneficii deosebite pentru sanatate.

Oua de prepelita

 

Ce va oferim?

 

Oua de prepelita pentru consum si tratament
Oua de prepelita pentru incubat
Prepelite pentru oua si carne

Galerie foto Oua Prepelite Constanta

 Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta  Microferma prepelite Constanta